Tuesday, April 19, 2011

L.JOE - TEEN TOP



see more picture click read more


anyyeonghaseyo choyo Lee Byung Hun im mida!!! noreul saranghae!!!

fuzaini in the house!!!!credit to google

DANIEL CHAE / DRAMA - DALMATION




see more picture click read more











This is Daniel from Dalmation...say hi to them h0ney...hehehehe


fuzaini in the house!!!!credit to google

YOON DOO JOON - BEAST




see more picture click read more

Thursday, April 14, 2011

Happy Birthday My "Lil" Sis!!!

 yang tengah itu
Assalamualaikum....

Perhatian!!!!
Harini ialah hari lahir kepada seorang insan yang bernama
Nor Fariha Binti Ahmad Fardun

a.k.a my lil sis...tau kenapa ada ayat lil tu???sebab kakak saya ni kecik je orangnye berbanding adik2 perempuan dia yang lain....percaya tak??tak percaya???mari tengok preview-preview gambar yang ada nie....

Alhamdulillah!! dah legaa!!! bl0g dah sihat!!


Salam pembuka bicara...(hehe skema)

Alhamdulillah ayat pertama yang saya ucap lepas dah selamat membetulkan keadaan bl0g saya ke template lama...hehehe...terima kasih kepada lepak.com.my sebab alert ngan p0st saya...dalam bl0g dia saya jumpa bl0g ni yummy lolly.. ini laa bl0g yang bet0l ada tunjuk ajar kenapa saya xleh tukar template.... rupanya masalah m0zilla firefox je...maybe terlalu f0rce die..bila saya cuba dekat internet expl0rer,,,b0leh pulak...hehehe

terima kasih ya kepada yang membantu dan tidak dilupakan kepada bl0g kawan saya yang ada bagi k0men jugak Mira'e...hehehe...

Kamsahamida!!!!

fuzaini in the house!!!!

Wednesday, April 13, 2011

C0rn Fius!!!!! tak boleh tukar template bl0g!!



Assalamualaikum..

tadi saya cuba menukar bl0g template menjadi lebih cantik...syarat nak letak template tu kena laa tukar setting kepada classic template..apabila sudah ditukar tiba-tiba ada masalah pulak..jadi template telah ditukar jadi new template semula..tapi sekarang ni masalahnye template saya langsung tak boleh ditukar dengan yang lain(yang lebih cun dan c0mel)...

ada sape-sape nak bagi idea tak???huhu...dah k0nfius sangat...ingatkan nak release tension...rupanye lagi tension!! huhu =_=....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...