Thursday, April 14, 2011

Happy Birthday My "Lil" Sis!!!

 yang tengah itu
Assalamualaikum....

Perhatian!!!!
Harini ialah hari lahir kepada seorang insan yang bernama
Nor Fariha Binti Ahmad Fardun

a.k.a my lil sis...tau kenapa ada ayat lil tu???sebab kakak saya ni kecik je orangnye berbanding adik2 perempuan dia yang lain....percaya tak??tak percaya???mari tengok preview-preview gambar yang ada nie....






masa ni memang laa kecik..sebab umur p0n baru setahun jagung...hehe..teng0klaa dari kecik lagi die c0mel kan?? putih melepak orangnya...teringat mama cerita "masa along lahir opah risau je sebab al0ng merah sangat"...hehehe





ni gambar dia ngan kawan-kawan dia...tengoklaaa "kecik je kan"...hehehe...c0mel l0te akak ku ni...tapi kecik-kecik cili padi...pandai orangnye...teringat adik pernah kata "al0ng masuk Universiti Malaya kan...pandai laa al0ng maksudnye"...hehehe

selepas tamat pembelajaran kat Sekolah Berasrama Raja Permaisuri Bainun dia meneruskan pembelajaran di Kolej Matrikulasi Perak...teringat diriku pernah berkata "eh masuk matrik tu hebat la pelajaran yang belajar lama2 di0rg belajar satu hingga dua tahun je"h0h0h0....




kemudian kehidupan dia bersambung di Universiti Malaya...namun hanya bersiar-siar di sekitar Kuala Lumpur pada tahun terakhirnya berada disana bersama adiknya...hehehe


Lalu menjalankan latihan industri di usia masih muda di MRO Support Services..."seorang pekerja yang cepat belajar" kata pengajar di tempat latihannya itu....hehehehe

selepas itu....................

tinggal lah gadis ini dirumahnya bersama keluarga sehingga sekarang...hehehe






itu sahaja untuk p0st ini...sekian terima kasih pada yang sudi baca sampai habis...hehehehe

Selamat Hari Jadi Al0ng!!!!
fuzaini in the house!!!!

5 comments:

  1. yeee... saya percaya kakak awak kecil dan comel berbanding adik2 dia yg len... ;p sennil cukkae unnie... fu mesti adew present besar punyer utk kakaknyerkan... ngeeiii

    ReplyDelete
  2. hahaha...hadiah kena beli same2...hehehe

    ReplyDelete
  3. maceh banyak.. tak tau nak cakap pe.. haha 。◕‿◕。

    bukan akak yang kecik la yana.. deme yg besor.. haha 。◕‿◕。 thanks anyway.. hehe..

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir..semoga di murahkan rezeki..

    http://faisalapardi.com/

    ReplyDelete

k0men jangan xk0men...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...