Wednesday, April 13, 2011

C0rn Fius!!!!! tak boleh tukar template bl0g!!



Assalamualaikum..

tadi saya cuba menukar bl0g template menjadi lebih cantik...syarat nak letak template tu kena laa tukar setting kepada classic template..apabila sudah ditukar tiba-tiba ada masalah pulak..jadi template telah ditukar jadi new template semula..tapi sekarang ni masalahnye template saya langsung tak boleh ditukar dengan yang lain(yang lebih cun dan c0mel)...

ada sape-sape nak bagi idea tak???huhu...dah k0nfius sangat...ingatkan nak release tension...rupanye lagi tension!! huhu =_=....

4 comments:

  1. template tak boleh tukar?....dah ikut step dia tak?.....kalau tak boleh cuba tengok kt sini

    http://easy-xs.blogspot.com

    selamat mencuba yekk....

    ReplyDelete
  2. dah ikut dah...las2 kene pakai template bl0gger...huhu

    ReplyDelete
  3. hahahahahahah cm aku dlu la ni.. hehehehhehehe.. tu la bkn lepas tensen, bertmbh tensen ada la...hahahahahahaha..lawak lak ayt tu..

    ReplyDelete
  4. hahaha...s0n0k ye dgn ketensen an aku...hehehe

    ReplyDelete

k0men jangan xk0men...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...