Monday, October 20, 2014

Lenovo S960 special feature

بسم الله الرحمن الرحيم 
Assalamualaikum

Lenovo S960 special feature

  


Hai uolls... Harini saya nak kongsi Special Feature yang ada pada Lenovo S960. Kalo tak tahu hp tu macam mana boleh klik post saya yang ini Phone Baru...

1. Pocket Mode - Automatically increases ringing tone volume when the phone is inside the pocket.

Bunyi ringtone kita akan meningkat secara automatik apabila telefon bimbit dimasukkan ke dalam poket...

2. Decrease tone volume - Automatically decreases ringing tone volume when the phone has been picked up.

Bunyi ringtone kita akan menurun secara automatik apabila telefon bimbit telah di angkat atau di ambil dari atas meja / poket...

klik readmore untuk maklumat selanjutnya

3. Smart Answer - Automatically answers incoming call when the device is raised near to your ear.

Menjawab telefon yang diterima secara automatik apabila telefon dibawa dekat dengan telinga... Saya guna feature ni supaya cepat angkat k0l...hehehe

4. Smart Call  - In the contact details or message conversation interface, bring the phone up to your ear to automatically call the contact

Senang punya ayat.. bila kita nak k0l orang kita cuma perlu bukak mesej dia atau buka contact detail dia.. letak hp dekat dengan telinga... automatik kita akan call dia...

5. Smart Dialer - The size ratio of dialer keys will change based on the angle of the phone to facilitate single handed use.

Ni tak paham sangat..tapi mungkin kalau kita guna tangan kiri,,, Keypad akan ke kiri dan kalau guna tangan kanan,,, keypad p0n akan ke kanan k0t...

Akan ada sambungannya....... Sekian.. Daaaaa.....

2 comments:

  1. praktikaljugak hp ni kan. selalu hp dalam beg mesti tak dengar bunyi..hehe

    ReplyDelete

k0men jangan xk0men...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...