Sunday, August 16, 2015

Mencari dompet yang paling simple


بسم الله الرحمن الرحيم 
Assalamualaikum

1. Ultra-thin 10 candy colors wallet holder


Yang ini paling simple sebab ada satu side sahaja..memang betul2 satu poket dan satu ruang..memang the most ultra thin laa..hehehe...


sumber : dhgate.com

Click Read More For MORE

2. Slim woman hand bag wallet purse


Ini pulak ada lah ruang sikit untuk letak kad-kad, kad pengenalan, lesen, etc.. tempat letak cash p0n ada..

sumber : dhgate.com

3. Womens Messenger Envelope handbag


Haaa..yang ini pulak nama dia envelope handbag..so dia berbentuk seperti sampul surat lah..sangat simple..tapi ada lebih sedikit dari purse di atas.. ada tempat letak kad dan cash macam biasa tapi ada tambahan tempat letak coins kat belakang.. ada tambahan poket berzip la kat belakang dia...


sumber : dhgate.com

4. Candy color beautiful lady's wallet


Ok..kalau di lihat dompet yang ini pula ada tambahan dari segi kad holder pulak.. dia dah mengasingkan antara tempat letak cash dan tempat letak kad-kad..


sumber : dhgate.com

Jadi ini lah antara dompet yang menarik dan simple yang saya berminat.. nanti tengok lah kalau jumpa di tepi2 jalan atau di shopping mall.. ini sedikit sebanyak memberi idea kepada saya.. jadi kalau ada terjumpa boleh la terus ambil dan bayar..hehe

Ok sekian sahaja post untuk kali ini..lain kali saya akan post lagi.. Daaa semua :) mmmuaahh :D

No comments:

Post a Comment

k0men jangan xk0men...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...