Friday, October 17, 2014

Libster Award dari Hidayu Ayumie

بسم الله الرحمن الرحيم 
Assalamualaikum

Salam Jumaat semua... Harini nak update tag Libster Award dari Hidayu Ayumie.. Thanx ye tag saya... Tapi saya jawab soalan je ye.. sebab saya dah penah update Award ni...

Antara 11 soalannya dari Ayu ialah

1. Nama penuh, gelaran dan tarikh lahir
Nama penuh saya Nor Fuzaini Bt Ahmad Fardun. Orang akan panggil saya Fu je sbb mudah dan ringkas. Saya lahir pada 2 Jan 1990.

2. Asal kelahiran, tempat membesar dan kini menetap di?
Saya berasal dari Perak dan membesar di situ jugak.. Tapi buat masa ni saya menetap di Kuala Lumpur..

3.Status? (bujang/berkahwin,bilangan anak jika ada) 
Saya masih bujang...hehehehehe

4. Apa yang membuatkan diri rasa dihargai dan disayangi?
Apabila orang senyum bila berjumpa dengan kita

5. Makan & minuman kesukaan,kenapa?
Saya suka makan KFC dan minum Coke with ais sebab dulu itu adalah makanan yang susah nak dapat..bila ada event ape2 je dapat makan...so sampai sekarang saya hargainya...

6. Hobi atau aktiviti masa lapang?
Saya suka berkongsi apa yang saya ada dengan orang ramai sebab tu saya berblog...hehehe

7.  Bekerja/pelajar? Nyatakan.
Saya sedang bekerja sambilan di badan berkanun...

8. Tempat pengajian (tadika,sek rendah,sek menengah,IPTA/IPTS)
Tadika Kemas, Sek Rendah SK Tarcisian Convent, Sek Men. SBP Integrasi Gopeng & IPTA di Poli Ungku Omar...

9. Anak ke berapa dari berapa orang adik beradik?
Anak ke 2 dari 4 orang adik beradik

10. 3 Perkara yang boleh buat diri korang rase naik angin?
1. Orang kacau saya masa tengah belek gadget baru...haha
2. Sesape wat hal ngan famili...sebab saya sayang famili saya..
3. Orang suruh saya diam..tak suka sangat...

11.  Nyatakan 3 perkara yang kawan/keluarga kenal benar dengan sikap korang?
1. Degil tapi penyayang
2. Sebelum kenal macam sombong lepas kenal macam orang gila..hehehehehe
3. Tak akan cakap dengan orang yang buat saya marah...

6 comments:

  1. Thanx sudi jawab soalan merepek... heheheh tak tau lak kite sebaye... sori fuzaini.. rase mude lak kite ni

    ReplyDelete
  2. 10 & 11 tu macam tak lengkap je..Ayu nak 3..hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboi...baiklaahh saya dah bagi 3 dah...hohoho

      Delete
  3. ok no.4 dan 6 sama! yehh :)
    jom baca nadyya punye plak..hehe
    http://loveneddy.blogspot.com/2014/10/the-liebster-award-12-hidayu-ayumie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu mmg naluri setiap manusia..klo jumpa org masam je cmne kn..hehehe...kita kn blogger...

      Delete

k0men jangan xk0men...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...