Wednesday, September 3, 2014

Wordless Wednesday!!!!! NEED HELP!!!

Wordless Wednesday!!!!!


Hai alls!!!! Since when laa last post kat blog ni...soo outdated... sangat lama sudah tidak buat post baru kan.. ape nak jadi...h0h0h0....

SOOO... I need heLP!!!!

Sebenarnya begini walaupun ini adalah post wordless wednesday tapi sy tidak mampu untuk tidak mengarang panjang...

Nak mintak tolong pada sesiapa yg pandai bab2 mengenai blog templates ni... sy cuba untuk mencantikkan blog dengan membuat header sendiri...

Tapi lihat laaahhh ape yang telah terjadi... rasanye header sy tu tidak laa menjadi sepen0hnyaa...so kalau ade yang sudi menunjuk ajar..sangat laa luas tangan saya depa kan..apekah ayat mental itu??? huhuhu

Sekian...terima kasih.........

Daaaaaaaaaaa (>_<)

5 comments:

  1. Tiada bantuan yg boleh diberi...hanya diri anda sendiri yg mampu... Teruslah menerbitkan entri, itu sahaja jawapannya...barulah blog sentiasa updated! :) Cubalah dgn joint segmen atau GA... sekarang ni tengah banyak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. uhuhu...terima kasih atas nasihat yg diberi...inshaAllah saya akan cuba..

      Delete
    2. Pasal header tu cubalah minta bantuan blogger kathy, http://coretanhatikathy.blogspot.com/2014/08/tempahan-edit-blog-3.html

      Delete
  2. hai...

    jom singgah blog saya

    http://vitalicious2u.blogspot.com/

    ReplyDelete

k0men jangan xk0men...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...