Monday, January 13, 2014

SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid



'SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid'

ASSALAMUALAIKUM.... :D

Selamat pagi bloggers dan readers semua... apa khabar?? di harapkan anda semua sihat sejahtera...dan hari anda pada harini adalah lebih baik dari semalam...In Shaa Allah...

Seperti biasa bila

saya sampai di pejabat awal,, saya akan menerjah blogger.com untuk baca story2 hot blogger yang saya follow.. saya p0n telah tergerak tangan nak menerjah blog Zamani84 yang ada mengupdate segmen seperti diatas.. jadi saya bukak link tuan punye segmen ini iaitu Kiera Rashid.. maka dengan itu terjadilaa entry ini... saya harap tuan punya bl0g terpandang laa link yang akan saya bagi di komennya nanti...hehehe

sekian sahaja untuk entry kali ini...terima kasih semua...

17 comments:

  1. Assalamualaikum Fuzaini , Terima kasih kerana sudi join segmen saya. Saya amat menghargainya . GoodLuck ya. INSHA ALLAH =)

    *Salam Ukhwah ^^

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, Hai . Senarai peserta segmen kiera sudah diupdate, Jom tengok dan blogwalking ^^
    Senarai Peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014

    ReplyDelete
  3. salam... mia datang dari segmen yang sama....

    http://www.mialiana.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum..sy datang blogwalking dr segmen yang sama..sy follow sini..feel free to visit me back :'D klik sini ➜ Segmen Bloglist Cik kiera :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, done follow, jangan lupa followback ye ! i'm new blogger. Hee , thanx :) , follow yaa ? ^^

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    Jom join GA bawah ni juga kalau nak menang fon yang lawa2 and comel2! hadiah fon yang menarik :) Jom JOIN :D

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  6. Asslamualaikum n Hye! Sya dari segmen yang sama datang blogwalking sini :) http://superpapaya.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..Singgah sini sambil blogwalking dari segmen yang sama...^^http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
    SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid
    Jom join GA Handphone yang menarik ni → Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    ReplyDelete
  9. datang follow sini.. datang follow balik ye :)

    ReplyDelete
  10. k lily datang singgah gak ni dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, btw.. good luck :)
    http://humairalee.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  12. Sorry lmbat buat kunjungan balas...

    ReplyDelete
  13. salam...ayu dtg dr segmen yang sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  14. salam kenal. saya Nasz. saya dah letakkan url blog awak di bloglist saya. Awak boleh check kalau tak percaya.

    Saya pun dah follow blog awak.

    Harap awak boleh letak url blog saya di bloglist awak. Tapi saya tak paksa ye? Kalau awak tak letak pun takpe.

    Jemput ke blog saya.

    Terima kasih.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete

k0men jangan xk0men...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...