Sunday, April 14, 2013

Dah lama tak hupdate camane nak dapat nuff nuff?????


Assalamualaikum and a very  go0d life readers.....

Tadi g0dam2 faceb0ok...nampak la kawan saya upl0ad gambar cek nuffnang nye... ouh i am s0ooo jeal0us....

tapi bila di fikirkan macam mane nak dapat duit dari nuffnang kal0 update bl0g p0n susah...bila dah nampak orang dapat nak jeal0us plak...juz say tahniah je la dekat orang yang dapat tu....

s00ooo....setelah lama tidak update bl0g...tetiba datang m0od nak update...sebab ape????sebab malas nak ngadap tax cases yang diberi oleh lecturer taxation ku...padahal es0k ade presentation taxation neh....pukul 10pg plak tu...setengah slide sh0w power point p0n tak siap lagi....

nak wat cmne...ini laa orang kata kehidupan sebagai pelajar....

anyway....actually saya akan menghadapi final exam untuk semester ini....s0oo exam is juz around the corner...harap2 dapat laaa menjalani peperiksaan dengan baik dan dapat result yang cemerlang...huhuhuhu.....

i wish i could not repeat any subject anymore.....huk T T...

Lastly saya nak ucapkan SELAMAT HARI LAHIR kepada kakak saya  Nor Fariha Bt Ahmad Fardun.....

Selamat menyambut hari lahir yang ke 20+++ hehehe....semoga panjang umur, murah rezeki, hidup diberkati, jodoh dicepatkan, hidup gembira dan yang paling penting....

Semoga dapat kerja kerajaan dan tetap...

itu sahaja untuk malam yang dah sangat lewat ini...sekian terima kasih.... :D

1 comment:

  1. Salam,
    jangan jeles...yg selalu up date pun xmendapat perhatian nuff! hihi

    ReplyDelete

k0men jangan xk0men...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...