Friday, November 5, 2010

wei!!! p0mpuan tu kuang ajaq d0wh!!!

Assalamualaikum sume sume!!! @_@...



amacam?? ganazz x taj0k p0st harini????

tp sebenaqnya mmg bengang k0t...kat "sorg" p0mpuan nie....die nie pekerja kt sebuah tmpt sh0pping yg aku slalu pegi....die adalah org yg incharge bhgian brg2 elektronik....

tp kebengangan ini bkn x tentu pasal tau....ade sbb nye...


actually aku ni pantang sikit kt org yg kuang ajaq ngan mane2 ahli family aku...sama ada die xnk TOLONG ataupun xnk LAYAN...aku mmg akn ckp depan2 punye....tp xlaa dpn2 sgt...cume akn ckp kuat2 bg die dgr....


nk tau citer!! ayh aku nk beli satu alat elektronik untuk tajamkan mata pisau...dh laa mule2 ayah aku scan harga x boleh....pastu pggl laa org suruh scan kn harge...org tu plak lmbp....dh menyirap dh darah aku....pastu bile nk try...tny kt p0mpuan xxxx tu...die leh ckp ngan belagaknye "kt sane"....

aku bertambah2 menyiraplaa...pastu pegi kt tmpt nk try tu xde org jage...tgk2 p0mpuan xxxx tu yg incharge...pastu die ambik ngan ganas nye mende tu dr ayah aku....pastu dgn selambe dan bangangnye ckp "rosak ni...xleh pakai"...pastu blah ngan muke xsuci die tu...

aku pe lg...aku ckp kuat sikit... "tu je???xnk ke cari lain ke???ape ke??kuang ajaq tul"hahaha...puas!!!

akhir kata...jgn lupe klik nuff den k....hehehehe

5 comments:

  1. hemm... mesti kt tesco tmpt test2 brg letrik ni.. dia wat ayah cenggitu.. omg...!!! kalau along de kt situ mmg dh kne pelempang dah.. how there that kuang ajaq girl wat ayah kte yg comel tak terhingga tu cenggitu.. nak kena ni.. i balik nnt u tunjuk kt i sape itu girl kuang ajaq k.. nak kne ni wat ayh kte cenggitu~~ heish~~

    ReplyDelete
  2. cendera jiwa: hehehe...ape slhnye...hehehe

    al0ngku/fariha: agh tyme tu sedih je tgk ayh...rs nk lempang2 p0mpuan tu...nnt die...hish!!!

    ReplyDelete
  3. sape pompan tu??ambooii,,sesuke ati je ye,,ni yg naik darah da neh,,tgu mse je..sure ayh terkilan pye kan??

    ReplyDelete
  4. mestilaa...ayah cover je...hehehe...tp akhirnya ayah beli brg tu...ayah kate p0mpuan tu yg xpandai...h0h0h0

    ReplyDelete

k0men jangan xk0men...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...