Tuesday, April 6, 2010

Di Tag!!!!


Sekali lagi aku ditag....kali ni oleh Yang Mane???

Yang Suaz

hahahaha...

first of all aku nk berterima kasih kpd yang Suaz kerana sudi meng tag aku...h0h0...s0 skang aku nk jwb smua s0alan....jd jgn kac0 aku...hahahaha

1) anda rasa anda h0t???

saya xrasa saya h0t kerana tgh d0k menaip kt ofis yg ber aircond...hehe...secara jujur saya x h0t...sbb kal0 saya h0t saya berada di dalam swimming pool..hehehe....

2)upload gmbr kesayangan...

ni nk nangiss ni!! gambar kesayangan saya sume berada dalam laptop yg sedang mendapatkan rawatan di pusat hp di damansara...huhuhuhuh....

tapi saya upload gambar yg saya agak suke...hehehe....





inilaaa die my lovely HWANG CHAN SUNG

3)kenapa anda suka gambar ini..

saya suke gambar ini adalah kerana...haha....ni gambar artis pujaan dan idaman saya...dalam gambar ni die nmpk MANJA dan MUDA...hahahaha

4)bila kali terakhir anda makan pizza

hari ahad yg lepas iaitu pada 3 april 2010

5)Lagu terakhir anda dengar

hyuna...i can change...hee

6)ape yg anda wat sambil tag nih

refer blog Yang Suaz..hahaha

7)selain daripada nama sendiri anda suke dipanggil dengan nama ape?

hmmm....jap...panggil je chansung's wife...hahaha...xdelaaa...suke org pggl nm penuh laa...FUZAINI...hee

8) tag 6 org

-fariha lagi
-mirae
-yullchunk
-nana07
-nora
-JMR

dah tamat

3 comments:

  1. ok2 i dah baca.. ensem lak lelaki tu :).. ekekkeke.. org korea ke?

    ReplyDelete
  2. alamak..aku ditag di sini..nnt aku jawab sumer soklan tu ye..hehehe

    ReplyDelete
  3. hayak kne tag da....
    ok2 akan ku jawab segala persoalan yg tersirat di http://yullchunk.blogspot.com/
    thanks babe..
    xoxoxoxo ^_^

    ReplyDelete

k0men jangan xk0men...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...