Thursday, April 22, 2010

NEW POST!!

assalamualaikum semua!!! selamat datang ke bl0g sa
LiveTyping.com

HOHO....kredit to LIVE TYPING.COM....

Thursday, April 8, 2010

contest for blogger

naikkan trafik saya!!!hehehehe

sila ke post ini untuk pengetahuan lanjut...

Tuesday, April 6, 2010

Di Tag!!!!


Sekali lagi aku ditag....kali ni oleh Yang Mane???

Yang Suaz

hahahaha...

first of all aku nk berterima kasih kpd yang Suaz kerana sudi meng tag aku...h0h0...s0 skang aku nk jwb smua s0alan....jd jgn kac0 aku...hahahaha

Monday, April 5, 2010

Aku j0in c0ntest lagi...

tengah menerjah kontest2 yg ade kt GB aku p0n terjumpe k0ntest ni...nmpk senang...sbb tu aku j0in...hehe...

saje join kontest ni mane laa tau kal0 leh mnang kn...hehehe...

bagi sape2 yg nk tau sal k0ntest ni sile klik disini...

aku refer sal k0ntest ni dari:
1) geng blogger
2)mish lolipop
3)incik wavex juge

Saturday, April 3, 2010

Update Blog Kejap...



dah lame nye xupdate bl0g sbb xde mase n xde lapt0p p0n..lapt0p still r0sak..dh bg kt bapak sedara aku untuk dirawat kt hp..memule lapt0p aku nih k0ma sbb m0therb0ard die a.k.a otak a.k.a main part die tu r0sak..then ttbe berite dari pusat rawatan mengatakan hard disk plak r0sak..huhuhu..sedihnye T T..bile pk balik sume citers,videos,gambars,games n lain2 dokumen aku rs cm sedih sgt..tp nk wat cmne lapt0p p0n nk saket gak..uhuk2..aku xpenah bg die MC..asyek aku je cuti..kn?kn?kn?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...