Tuesday, December 29, 2009

Pertemuan dan Perpisahan


haaiiiissshh...cuti utk pljr universiti kebanyakannya dh habis...jadi cuti akakku p0n habis juga...tp cuti aku br setaun jagung...mksdnyerr baru nk mule la..h0h0...jadi dgn itu kami sekeluarge tlh mmbuat kptsn utk menghantar akak ku ke kuala lumpur kerana brgnye yg byk itu...tp s0n0k jugak...kami berpeluang utk mmulakan prjlnn yg agak jauh dgn kereta yg baru itu...xleh manjekn sgt alza tu...t byk heeiii(hal dlm bahasa baku.)...jadi nk tahu lebih lanjut sila ke link ini KL Family Outing...


jika xpaham...sila klik disini

1 comment:

  1. huhu.. best2.. alng de cdgn. pe kte kamu update pasal anta alng ke kolej ni.. nnt alng link kt blog kamu lak.. hehe ^^

    ReplyDelete

k0men jangan xk0men...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...