Thursday, December 31, 2009

KENANGAN KU.......


Harini aku telah meluangkan masa dgn mengemas bilik..ini adalah arahan dari ibuku…hal ini demikian kerana (fuhh ayat tyme wat krgn bm dulu) mama kate bilik aku mcm bilik yg dh kene r0mpak..huhu..jadi misi harini ialah kemas bilik…actually dh lame nk kemas tp m0od tu xdtg2..nk wat cmne..jd m0od dh dtg harini (lpas kene marah..haha)…

Semasa mengemas byk gak brg2 yg kutemui…brg2 tyme sek0lah dulu..rs nk buang sbb memkn ruang…tp syg laa…tu sume kngn kwn2 dulu…hehe…

Jadi…antara barang2 itu…adalah:

Tuesday, December 29, 2009

Pertemuan dan Perpisahan


haaiiiissshh...cuti utk pljr universiti kebanyakannya dh habis...jadi cuti akakku p0n habis juga...tp cuti aku br setaun jagung...mksdnyerr baru nk mule la..h0h0...jadi dgn itu kami sekeluarge tlh mmbuat kptsn utk menghantar akak ku ke kuala lumpur kerana brgnye yg byk itu...tp s0n0k jugak...kami berpeluang utk mmulakan prjlnn yg agak jauh dgn kereta yg baru itu...xleh manjekn sgt alza tu...t byk heeiii(hal dlm bahasa baku.)...jadi nk tahu lebih lanjut sila ke link ini KL Family Outing...


jika xpaham...sila klik disini

Thursday, December 24, 2009

KEHADIRAN YG MENGGUGAT????


PERHATIAN!!!!
ADA KEHADIRAN BARU DALAM KELUARGA KU...




haaa...gempak x taj0k KEHADIRAN tu...sbnrnyee ade kehadiran baru dlm family aku...aku ser0n0k sgt..sbb kehadiran ni dh lame kit0rg nnt2 kn...dgn kehadirannye sume kemurungan, kemarahan, kesempitan dan segala mcm ke- dpt diselesaikan...segala beban yg mmbebankn dan segala kesusahan dpt diringankn dgn kehadiran baru ini...nmpknyerr kami se family b0lehlaa berjalan jauh ke sana ke mari tanpa kebimbangan yg dialami sblm ini...kehadirannye juge di samb0t dgn baik sekali...lpas perkara ini hadir dlm family kami..kami tr0s investigate rupe paras nye...same ade dpt menepati cita rasa kami atau x..stlh di investigate se dlm2 nyer...ianya menepati citarasa kami...hehehe...




sebab2 kehadiran:

Tuesday, December 8, 2009

SEOUL

SNSD&Super Junior
Seoul Song

video

Friday, December 4, 2009

HoBi SaYe Pd MaSe LaPaNG.....

Mcm Penah DeNgaR je Taj0k2 yg SeBegiNi RuPe Kn???
jadi harini sy tidakla berniat nk wat krgn budak2...hehehe...sbnrnye nk citer sal HOBI MANUSIA YG BERUBAH2..perasan x hobi kite suke berubah2??;-p melalui pengalaman sendiri sy dh byk kali bertukar h0bi...
antaranya:
1) main leg0
......ni tyme bdk2 la kn...skang xpndg dh..xcept yg hebat nyer yg slalu dlm iklan tu...hehe..(memilih t0l bdk nih ;-D)..
2) main badmint0n...h0bi ni diamalkan tyme bdn maseh brsmgt...skang h0bi ni d pndg 0_0 skali skala sahaje..huhu
3) dgr muzik dlm byk2 h0bi..h0bi ni yg plg ssh nk ditinggalkn...ini laa h0bi yg maseh brkekalan smpi skang...h0pe smpi ke ank cucu laaa...
fakta agama: dgr muzik adlh harus...ini kerana muzik adlh ssuatu yg mnyedapkn... ape2 yg menyedapkn adlh di haruskn...maksud harus tu kal0 xsilap buat p0n xpe...xwat p0n xpe...hehehe...
fakta sendiri: dgr muzik leh mnghilangkn segala rs kesunyian,kesedihan,kebuntuan dan segala mcm ke lg..huhu (o_o")...

Tuesday, December 1, 2009

aidil adhar 2009


BILA MENJELANG HARI RAYA

bila tiba hari raya...
semua insan bergumbira....
............dan sambungannyerr..
xtau dh..hehe
tnpe kite sedar..
pejam celik pejam celik..
jgn pejam xcelik2 dh la..
lg worst bile celik xpejam2 dh...hahaha


Anime Myspace Comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...