Monday, May 31, 2010

I'm Not Al0ne Anym0re!!


Assalamualaikum!!

Just wanna tell all my f0ll0wers that i'm not al0ne on my internship day...hahahaha...i dont have to waste time by my own until 11th June 2010...yeay!!!!

Thursday, May 27, 2010

Jeles!!


salam....ni short entry je...hehehe....nk gtau bahawa saya NOR FUZAINI telah terkena penyakit jeles!!!!

harini ialah hari didalam sejarah...for the first time aku jeles tgk sepasang kapel yg tgh mkn kt kafe tmpt aku mkn pagi ni.....xtau laa knape....sblm ni kal0 ade kapel tgh mkn,,,aku akan rase nyampah yg teramat...dlm hati aku ni ckp di0rg gedik laa hape laa....tp kalini aku jeles namun aku suke laa tgk kapel tu...xtau la kapel ke x kn...tp laki ngan p0mpuan laa mkn same2 satu meja asing pinggan....hehe

aku jeles ni sbb ade sbb tau...(mestila xkn xde sbb k0t)....laki tu cm hwang chansung 2pm member...p0mpuan tu plak agak cun gak laa...cm ssuai....di0rg xla menggedik sgt cm kapel2 yg lain....di0rg sembang tp nmpk cm biasa....tp aku tau laa di0rg nmpk malu2...huhu...laki tu cm care je...p0mpuan tu plak cm xde laaa nk menunjuk sgt.....arrggghhhh!!! aku jeles!!! h0h0h0....

kesimpulannya aku jeles...hehehehehehe

Saturday, May 22, 2010

Online la harini


Assalamualaikum....

dah lame xmenaip ni....rindu plak...byk cite nk citer tp cm xde mase....

skang kn practical...semakin nk abes semakin byk keje....eish cm hipotesis plak...hehe...

tp sebenarnye lg s0n0k kadang2 byk keje ni drpd xde keje...t rs besalah.... orang sebelah aku jerit (boo!!! fuzaini menipu!!)...hehehe..jgn maraaaa.....

Tuesday, May 11, 2010

Dpt Award laa!!! hehe

Assalamualaikum sume!!!

harini aku dpt award laaa drpd alip aieman sbb jadi follower die....thanx sgt2 sbb hargai aku jd follower....hehehe....

nk tgk gambar awardnye???


ni haa!!!!



amacam???cun x??hehehehe

pape p0n gambar nyeerr...it is sweet laaa....sbb bg award kt follower...hehehe

ok itu saje p0st harini...thanx ek!! daaa

Monday, May 10, 2010

Tag,Tagged,Taggest!!


Sila rujuk ke link ini untuk tahu lebih lanjut...

Tag Untuk Kengkawan!!

Tuesday, May 4, 2010

Nice View.......


Assalamualaikum....

harini aku bkn nk tunjuk pemandangan yg menarik or watever yg berkaitan dgn taj0k "nice view".....

sbnrnye cerite nye cmni
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...